Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


melinaki1994 has signed in
abdul has signed in


- Και ναι, έλεος, εδώ στην Ελλάδα έχουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το πρόβλημα με τα αδέσποτα, είναι ξέρεις, πολύ σημαντικό και έχω φτιάξει μάλιστα και σελίδα στο facebook για τα αδέσποτα αλλά όχι στο myspace, γιατί, helloooooo, ποιος το χέζει το myspace και βλέπω φωτογραφίες τους και δεν μπορώ και η καρδιά μου αιμορραγεί αγνό συναίσθημα και επ...







- Με τα αδέσποτα πυρά; Και εμείς στη Γάζα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς!








- Όχι, όχι με τα σκυλιά, τα αδέσποτα σκυλιά, είναι τόσο γλυκά και χνουδωτά θα ήθελα απλά να τα πάρω όλα αγκαλιά και να πεθάνω μέσα στη γούνα τους, είναι τόσοοοοοοοοοο γλυκούλια τα καημένα δεν μπορώ να τα σκέφτομαι να πίνουν νερό βρόχινο από τις λακκούβες και μόλις βλέπω ένα να το κάνει αυτό βάζω τα κλάματα και το τραβάω και του δίνω να πιει από το παγουρίνο μου αν και πίνω μόνο Περιέ και επ...





- Πόσα δάχτυλα σου έχουν κόψει δηλαδή; Εγώ πλέον μπορώ να μετρήσω μέχρι το εννιά τουλάχιστον.








- Εεεεεεεεεεε... Κανένα;










- Πόσα σπίτια σου έχουν καταστρέψει;







- Κανένα, μα τι μου λες τ...










- Πόσα αδέρφια, γονείς, φίλους σου έχουν πολτοποιήσει αφήνοντας σε ορφανό τη στιγμή που όλοι οι συγγενείς σου και οι γνωστοί σου χωράνε σε ένα βαζάκι μαρμελάδα και εσύ ρυπαρός, άστεγος και μόνος να μην έχεις άλλη επιλογή από το να αλείψεις αυτόν τον πολτό σε μια φέτα ψωμί που έκλεψες από το ορφανό του διπλανού χαρακώματος που βομβαρδίστηκε το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε να τη φας για να βγάλεις χορτασμένος το χειμώνα;


-....










- Ρε δεν πας να γαμηθείς λέω εγώ βαρέθηκα να σου μιλάω.











melinaki1994 has signed out

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΟΚ! ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΜΠΕΤΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ!

Σοκ προκαλεί ανά το Πανελλήνιο η υπόθεση της αποφυλάκισης του Παναγιώτη Μπαμπέτσικα από τις φυλακές Διαβατών η οποία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί. Ο Παναγιώτης Μπαμπέτσικας, γνωστός και ως "Δράκος των Σκυλόσπιτων" είχε καταδικαστεί το 1998 για κατά συρροήν ασελγία εναντίον σκύλων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. Ανατριχιαστικές ήταν δε οι λεπτομέρειες που έφτασαν στα χέρια της Αστυνομίας σχετικά με τη δράση του, καθώς δεν ικανοποιούσε τις σεξουαλικές του ορέξεις μόνο με τα συγκεκριμένα ατυχή τετράποδα αλλά κατά τους τελευταίους μήνες πριν τη σύλληψή του είχε στρέψει το ενδιαφέρον του σε πιο εξωτικά ζώα, ιγκουάνες, χελώνες του νερού, σπάνιους παπαγάλους με τα οποία ερχόταν σε επαφή αφού εισέβαλλε κατά τις πρωινές ώρες σε μια πληθώρα από pet shop.

"- Έκανα διαρρήξεις σε pet shop. Και τα μετέτρεπα σε sex shop."
"- Ποτέ δεν έκανα κάτι με παπαγάλους. Μόνο με τρυποκάρυδους. Με βοηθούσαν με το morning wood μου."
"- Η γρια κότα έχει το ζουμί. Και η γρια σκύλα και η γρια γάτα και η γρια ιγκουάνα."

Είχε δηλώσει το ανθρωπόμορφο τέρας κατά τη διάρκεια της δίκης αφήνοντας εμβρόντητο το προεδρείο. Κατά τα τελευταία χρόνια της φυλάκισής του είχε δείξει εξαίρετη διαγωγή καθώς και λάμβανε μαθήματα χάκινγκ υπό περιορισμό, άλλωστε τι θα μπορούσε να πάει στραβά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2009 βρέθηκε στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα κτηνοβατικού υλικού τα οποία υπέκλεπτε φτιάχνοντας φιλοζωικές σελίδες στο facebook με αγγελίες και κλέβοντες τις εικόνες των ζώων που ποστάρονταν με σκοπό να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις, αν και δεν κρίθηκε ποινικά κολάσιμη πράξη.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΟΚ! ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΚ STELLA ARTOIS ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ 15ΧΡΟΝΗΣ!

Παραθέτω το κείμενο όπως ακριβώς στάλθηκε στο μπλογκ. Ο πληροφοριοδότης μας επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος και είναι ο Ιωακείμ Μόσκοβιτς, τα συμπεράσματα δικά σας:

" Ο πόνος είναι βουβός...
...
...
Εντάξει για να μην τα πολυλογούμε αναφερόμαστε στο χαμό της 15χρονης Στέλλας από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ένα θέμα που στην εταιρία μας λαμβάνουμε σοβαρά υπόψην.

Στέλλα έφυγες νωρίς. Τουλάχιστον τώρα είσαι σε ένα καλύτερο μέρος, κάτω από ηλιόλουστο ουρανό, σε καταπράσινα λιβάδια, βύνης, εκεί που η μπίρα είναι πάντα παγωμένη σε ποτήρι κρύσταλλο, με γεύση γλυκιά, υπόπικρη και σπινθηρίζον τελείωμα που παράγεται πάντα κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ISO ακριβώς στους -2 βαθμούς Κελσίου έτσι όπως πρέπει να διατηρείται η μπίρα, μια όαση απόλαυσης στην Οδύσσεια, μπάλσαμο στο ταξίδι γεύσης για τον κάθε μερακλή της μπίρας.

Για μια στιγμή όμως. Γιατί να χρειάζεται να πεθαίνετε για να απολαύσετε το θωρηκτό Ποτέμκιν της μπίρας, μια γλυκόπιοτη Stella Artois, όταν μπορείτε να την ανακαλύψετε στα ψυγεία χιλιάδων επιλεγμένων καταστημάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα;

Εβίβα λοιπόν και στην υγειά και τη μνήμη της Στέλλας με μια... Stella Artois, την απόλαυση που έγινε συνήθεια, την ξανθιά της καρδιάς μας, και γιατί όχι, του συκωτιού μας."



Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ SONY ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ!

Παραθέτω το κείμενο ακριβώς όπως μου στάλθηκε, τα συμπεράσματα δικά σας:

" Είναι θλιβερό να λέγεσαι πολίτης μιας δημοκρατικής χώρας στην οποία το αυτονόητο, η προσωπική ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα δεν είναι πλέον δεδομένα. Εμείς στη Sony Hellas με αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι στους πελάτες μας θέλουμε από αυτό το μετερίζι να εκφράσουμε τα θερμά συλληπητήριά μας στην οικογένεια του 44χρονου περήφανου ιδιοκτήτη μιας Sony DCR.

Τα λόγια είναι λειψά και οι σιωπές πληθαίνουν, είθε μπάλσαμο στον πόνο αυτού του σπιτικού να γίνει η βεβαιότητά μας ότι ο 44χρονος βρίσκεται σε ένα καλύτερο μέρος, μακριά από εδώ. Εκεί δεν υπάρχουν φόνοι. Εκεί που οι άνθρωποι ζουν για πάντα μονιασμένοι. Εκεί οι βιντεόκαμερες έχουν άπειρη εστίαση και 4ιντσες οθόνες LCD, εκεί που οι μπαταρίες λιθίου προσφέρουν στην κάμερα τουλάχιστον 8 ώρες αυτονομίας και έως και 24 ώρες στην αναμονή εκεί που οι δόσεις είναι άτοκες, εκεί που η προκαταβολή δεν υπάρχει, και η πρώτη δόση; Η πρώτη δόση μετά το 2012, γιατί όμως να πρέπει να πας μέχρι τον παράδεσο για να απολαύσεις όλα αυτά τα προνόμια; Τώρα η βιντεοκάμερα SONY DCR σε όλα τα επιλεγμένα καταστήματα Γερμανός!



Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗΣ: OTHERKIN

Τα otherkin http://en.wikipedia.org/wiki/Otherkin είναι άνθρωποι αλλά όχι ακριβώς, όπως υποστηρίζουν είναι ταυτόχρονα πολύ δυνατά μαγικά πλάσματα, δράκοι, ξωτικά, βαμπίρ, λύκοι, και οποιοσδήποτε συνδυασμός των παραπάνω από άλλη διάσταση που ενσαρκώθηκαν στη Γη για να τη θεραπεύσουν και να την προστατέψουν από τους Συνήθειους, όλους τους υπόλοιπους δηλαδή που έχουν ολόκληρο το σετ τους από χρωμοσώματα. Σχεδόν πάντα τα συναντάμε στο φυσικό τους περιβάλλον, το devianart http://kanishtaanaijuuk.deviantart.com/ όπου δίνουν τη μάχη για τη διάσωση του Πλανήτη όχι με το ξίφος και τη φωτιά αλλά με κάτι ακόμα πιο δυνατό, την Τέχνη την οποία δημιούργησε η κορασίδα της φωτογραφίας.


Εδώ στα αριστερά έχουμε ένα λύκο που στέκεται στα δύο πόδια. Η φέρελπις ζωγράφος είναι ίσως παλαιοντολόγος και ανακάλυψε το χαμένο εξελικτικό κρίκο ανάμεσα στο λύκο και τον Καραγκιόζη. Αυτό βέβαια είναι απίθανο καθώς το μυστηριώδες πλάσμα φαίνεται να έχει το μέγεθος του ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑ και κρατάει τη Γη στα χέρια του. Η ύπαρξη αυτού του ευγενούς κτήνους είναι σχετικά αμφίβολη καθώς δεν είναι κάτι που θα μπορούσαν να παραβλέψουν τα σύγχρονα τηλεσκόπια της ΝΑΣΑ αλλά ποιος ξέρει, ίσως υπάρχει κάποια άλλη λογική εξήγηση.

Στα δεξιά έχουμε έναν λυπημένο λύκο. Γιατί είσαι λυπημένο κακόμοιρο λυκόπουλο; Μάλλον επειδή μοιάζει να περπατάει πάνω σε ΞΥΛΙΝΑ πόδια. Προσέξτε πώς στέκονται άψυχα και άκαμπτα καθώς περπατάει. Ίσως είναι ένας λύκος πειρατής, αλλά αν αυτό είναι αλήθεια, πού είναι ο παπαγάλος;


Εδώ δυστυχώς τα στάνταρ πέφτουν ακόμα πιο χαμηλά και η καλλιτέχνης χρησιμοποιεί ΕΝΑ μόνο χρώμα. Το θέμα της φωτογραφίας είναι ένα μπλε κορίτσι το οποίο υποφέρει από μια φριχτή γενετική ανωμαλία που κάνει αυτιά λύκου να μεγαλώνουν εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται τα ημισφαίρια του εγκεφάλου της. Καταπιάνεται με διάφορες αθλοπαιδιές, μόνη της, καθώς κανένας δε θέλει να παίζει με ένα μεταλλαγμένο φρικιό που κλάνει μπλε γούνα.






Αυτό το έργο είναι φιλοτεχνημένο από ένα δρακοειδές otherkin. Οι Δράκοι είναι αρχαία και πανίσχυρα πλάσματα αλλά περιέργως το συγκεκριμένο δείγμα χρησιμοποιεί μόλις ΤΡΙΑ χρώματα σε ολόκληρη τη ζωγραφιά, με μια λεπτή δόση αυτοσαρκασμού όλα τα χρώματα είναι σκιες του καφέ, καφέ όπως τα σκατά, σκατά όπως είναι αυτή η ζωγραφιά.











Μία πραγματική πανδαισία χρωμάτων, μια εξτραβαγκάνζα Τέχνης και αυτισμού.

Σε ακόμα μία από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες η καλλιτέχνιδα χρησιμοποιεί το πιο αρχαίο και μυστικιστικό όπλο της παράδοσης των Λυκόδρακων, το photoshop, το οποίο ειρωνικά είναι σχεδιασμένο και φτιαγμένο από ανθρώπους.

Ένα τεράστιο περιστέρι προσπαθεί να ζευγαρώσει μαζί της στο background ενώ αυτή κρατά με στωική απάθεια στα χέρια της δύο πόκεμον, το ένα είναι του νερού και το άλλο εμφανώς της φωτιάς. Μέχρι εδώ όλα καλά. Το Μεγάλο Γινγκ Γιανγκ όμως φαίνεται ότι έχει οργιστεί και είναι έτοιμο να της συνθλίψει το κρανίο γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν αυτιά λύκου και το Γινγκ Γιανγκ σκοπεύει να επαναφέρει την ισορροπία του Σύμπαντος.


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΥΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε πάντα όταν είμαστε μόνοι μας υπό την υπέβληψη κάποιου ενήλικα. Για αυτό τυπώνουμε στον εκτυπωτή της μαμάς μια λίστα με το πότε λείπει ο μπαμπάς και η μαμά από το σπίτι, το ωράριο του σχολείου μας, τους φόβους και τις αδυναμίες μας και τη μοιράζουμε σε όποιον ενήλικα τύχει να συναντήσουμε στη σταυροφορία μας για να είμαστε κουλ παιδιά. Προτιμούμε ενήλικες με εκκεντρικά μουστάκια και γενειάδες και κατά προτίμηση που οδηγούν κάποιο βαν, καθώς το μεταφορικό μέσο είναι σημαντικό για να φτάσουν εγκαίρως σε περίπτωση που πάθουμε κάτι ενώ είμαστε μόνοι μας στο σπίτι. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μοιράζουμε τη λίστα κατά τις νυχτερινές ώρες σε παιδικές χαρές ή διάφορα όμορφα πάρκα καθώς ο κίνδυνος της αφυδάτωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και του καρκίνου του δέρματος είναι ο no 1 εχθρός μας στην προσπάθεια μας να είμαστε κουλ, υγιή και ασφαλή παιδιά. Κανένας δε θέλει να παίξει Nintendo 64 με το άρρωστο παιδί της πολυκατοικίας, όλοι προτιμούν τα υγιή παιδιά που μπορούν να κάνουν μεγάλο σκορ και δε χρειάζονται αιμοκάθαρση κάθε μία ώρα.



Αν κάποιος ενήλικας μας πλησιάσει και μας ζητήσει να τραβήξει τη φωτογραφία μας ενώ είμαστε καλλυμένοι με κάποια γευστική μαρμελάδα, είτε αυτή είναι βατόμουρο είτε φρούτα του δάσους τότε λέμε αμέσως ναι! Μόλις κάναμε έναν καινούργιο φίλο και θα φάμε τζάμπα και γευστικές λιχουδιές από πάνω! Πιθανότατα πρόκειται για έναν λόγιο φυσιοδίφη, ένα γνήσιο άνθρωπο της Τέχνης και τίποτα απολύτως δεν πρόκειται να πάει στραβά, μάλιστα ξέρατε ότι με την Τέχνη έγιναν οι μεγαλύτερες επαναστάσεις στην ιστορία του πολιτισμού; Πώς θα έφευγαν οι Γερμανοί αν κατά την κηδεία του Καζαντζάκη δεν ακουγόταν αυτός ο συγκινητικός λόγος, πώς θα έπεφτε η Χούντα των Συνταγματαρχών αν μερικοί ταγοί στο βωμό της Τέχνης δεν έγραφαν ένα κάποιο "Ένα το χελιδόνι" ή το αξεπέραστο "Πάγωσε η Τσιμινιέρα μας";



Κάναμε καινούργιους φίλους, φάγαμε γευστική μαρμελάδα αλλά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σπίτια μας. Φροντίζουμε να πούμε με κάθε λεπτομέρεια ότι έγινε στους γονείς μας και όταν μας ρωτήσουν με ποιον είμαστε δείχνουμε τον πρώτο τύπο με μπλε στολή που θα βρούμε μπροστά μας και επιμένουμε πεισματικά ότι με αυτόν είμαστε, βάζουμε τα κλάματα και λέμε ότι μας άγγιξε. Στον κόσμο των ενηλίκων η σωματική επαφή είναι πολύ σημαντική και πολύ θα χαρούν που κάναμε έναν καινούργιο φίλο και τέλος πάντων ότι δεν είμαστε αυτιστικά παιδιά. ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ: Τα αυτιστικά παιδιά αποφεύγουν έντονα τη φυσική επαφή οπότε τι πιο όμορφος τρόπος να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε, όχι πως υπήρχε πιθανότητα να είμαστε άλλωστε καθώς ο Χριστός μας στέλνει τον αυτισμό σε οικογένειες που έχουν διαπράξει κάποιο φριχτό έγκλημα για να τις τιμωρήσει. Εσείς έχετε κάνει καμμιά σκανδαλιά; Χμ, ποιος λέει ψέματα;

Αυτά από εμένα, τον καλύτερο σας φίλο τον Κύριο Τράγο και να θυμάστε...



ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ


ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ






Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Εμβρόντητη η κοινή γνώμη τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα καθώς οι αποκαλύψεις για λαθρομετανάστες που τρέφονται με τα αδέσποτά μας πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Ο Αυτοκράτορας των Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα έλυσε την ένοχη σιωπή του, με συνέντευξη σε γνωστό διαδικτυακό φορέα χθες τα ξημερώματα. Για ευνόητους λόγους η φωνή του θα παραμείνει αλλοιωμένη, παραθέτουμε ένα απόσπασμα:



Ε - Είναι αλήθεια ότι πολλοί από τους υπηκόους σας τρέφονται με αδέσποτα σκυλιά και γατιά;

Α - Ναι, φυσικά και είναι. Πρέπει να καταλάβετε ότι εκεί έξω, στο δρόμο, ισχύει ο κανόνας του όποιος το βρει πρώτος, αν ένα σκυλί είναι αδέσποτο, και το βρω εγώ, τότε αυτόματα φωνάζω "πρώτος!" και γίνεται δικό μου. Οπότε δικό μου είναι, ότι θέλω το κάνω.

Ε - Ποιες είναι οι συνθήκες θανάτωσης των αδέσποτων; Τηρούνται τουλάχιστον κάποια στοιχειώδη κριτήρια υγιεινής και αξιοπρέπειας του ζώου;

Α - Αξιοπρέπεια; Τι αξιοπρέπεια; Τα έχετε ακούσει ποτέ πώς κλαψουρίζουν; Συνήθως όσα κλαψουρίζουν τα ντύνουμε με μικρούς ροζ φραμπαλάδες, γιατί αν συμπεριφέρονται σαν αδερφές τότε πρέπει να ντύνονται και σαν αδερφές, τα σέρνουμε μπροστά στα κλουβιά των άλλων σκυλιών, τα ξεφτιλίζουμε και τα ξυρίζουμε γουλί. Μετά φυσικά έρχεται η στιγμή της θανάτωσης τους, όπου τους κόβουμε την καροτίδα, την κόβουμε σιγά σιγά με πλαστικά κουτάλια παγωτών ΔΕΛΤΑ, σίγουρα η διαδικασία παίρνει κάποιους μήνες αλλά σας διαβεβαιώ ότι τηρούνται όλοι οι υπόλοιποι κανονισμοί ISO που ισχύουν για τα σφαγεία απλά εμείς αυτοσχεδιάζουμε και λίγο, είναι να μην έχεις το μεράκι που λένε.

Ε - Τι γεύση έχει τέλος πάντων ένα αδέσποτο;

Α - Τα σκυλιά έχουν γεύση χοιρινού, οι γάτες γεύση κοτόπουλου, και με αυτή τη βάση μπορούμε να πετύχουμε όλους τους συνδυασμούς, ας πούμε μισό κιλό βραστό σκυλί με μισό κιλό γατί έχει γεύση κοτομπέικον.

Ε - Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες συταγές που ακολουθείτε;

Α - Μα βέβαια. Ιδιαίτερα δημοφιλής αυτή την περίοδο είναι η "χνουδωτή μπάλα της γεύσης", κεφτεδάκια παιχνιδιάρικου κουταβιού παγιδευμένε μέσα σε κρουτόν από πληγούρι και το τρίχωμά τους, γλυκαίνει τον ουρανίσκο, γαργαλάει τον οισοφάγο που λέγαν και οι παλιοί.

Ιδιαίτερα οι υπήκοοί μου στη νησιωτική Ελλάδα, μου έχουν μιλήσει για φρουτ παντς δελφίνι, όπου γεμίζουμε ένα δελφίνι με βότκα ή κάποιο άλλο αλκοολούχο ποτό της αρεσκείας μας και περίμενουμε μέχρι να εκπνεύσει από το φυσητήρα του, και μόλις προσπαθήσει να αναπνεύσει, ΜΠΑΜ, αλκοόλ για όλους, μια δραστηριότητα που είναι σίγουρο ότι θα κλέψει την παράσταση ακόμα και στα πιο τρελά πάρτυ.

Αυτά λοιπόν και άλλα τέτοια φρικιαστικά βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια. Που είναι κύριοι το Ελληνικό Κράτος; Γιατί όπου ρωτήσαμε για το φρουτ παντς δελφίνι βρήκαμε σφαλισμένες πόρτες και ερμητικά κλειστά στόματα; Μήπως ήρθε ο καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας;

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!